Poulo Wai Hotel and Apartment

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Poulo Wai Hotel and Apartment Genel
Poulo Wai Hotel and Apartment Genel
Poulo Wai Hotel and Apartment Genel
Poulo Wai Hotel and Apartment Genel
Poulo Wai Hotel and Apartment Genel
Image More +102 fotoğraf
Poulo Wai Hotel and Apartment
#71-73, Street 174, Sangkat Phsar Thmey III Khan Doun Penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Poulo Wai Hotel and Apartment konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Merkez Pazarı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Nehir Kıyısı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ile 1,4 km ve Wat Phnom ile 1,8 km mesafede.

White Lounge Restaurant & yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 196 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Phnom Penh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1464 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Landmark
Landmark King Bed
Landmark
Landmark King Bed with Balcony
Landmark
Landmark Twin Bed with Balcony
One
One Bedroom Executive
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe King Bed
Room
Landmark Twin Bed
Room
Landmark Triple
Room
Studio Executive
Room
Executive Süit, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x