Urban Anaga Hotel

Kuzey Tenerife, Santa Cruz de Tenerife
Urban Anaga Hotel Genel
Urban Anaga Hotel Genel
Urban Anaga Hotel Genel
Urban Anaga Hotel Genel
Urban Anaga Hotel Genel
Image More +81 fotoğraf
Urban Anaga Hotel
Calle Imeldo Seris 19 Esquina Cruz Verde Kuzey Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Urban Anaga Hotel misafirlere Santa Cruz de Tenerife merkezinde, La Recova Sanat Merkezi yakınında ve Guimera Tiyatrosu ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Teresitas Plajı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Almeyda Askeri Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için KIKI restoranı ideal, bu restoran Japon mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x