AC Hotel Tenerife by Marriott

Kuzey Tenerife, Santa Cruz de Tenerife
AC Hotel Tenerife by Marriott Genel
AC Hotel Tenerife by Marriott Genel
AC Hotel Tenerife by Marriott Genel
AC Hotel Tenerife by Marriott Dış Mekan
AC Hotel Tenerife by Marriott Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
AC Hotel Tenerife by Marriott
Calle Candelaria 31 Kuzey Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

AC Hotel Tenerife by Marriott misafirlere Santa Cruz de Tenerife merkezinde, Plaza de Espana yakınında ve Plaza Iglesia ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Teresitas Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Almeyda Askeri Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

AC Lounge AC Hotel Tenerife by Marriott misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

83 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Santa Cruz de Tenerife bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x