Universal Residence

Beyrut
Universal Residence Öne Çıkan Resim
Universal Residence Dış Mekan
Universal Residence Dış Mekan
Universal Residence Oda Manzaraları
Universal Residence Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
Universal Residence
Khaled Shehab St., Rawche , Beyrut

Universal Residence misafirlere Beyrut (Manara) bölgesinde, Pigeon Kayaları ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Lübnan Amerikan Üniversitesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hamra Caddesi ile 1 mi (1,7 km) ve Beyrut Sahil Yürüyüş Yolu ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için küçük mutfak olan 30 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x