Raouché Arjaan by Rotana

Beyrut
Raouché Arjaan by Rotana Genel
Raouché Arjaan by Rotana Genel
Raouché Arjaan by Rotana Genel
Raouché Arjaan by Rotana Genel
Raouché Arjaan by Rotana Genel
Image More +75 fotoğraf
Raouché Arjaan by Rotana
Chouran Street , Beyrut

Raouché Arjaan by Rotana konaklamanızda Beyrut merkezinde, Hamra Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve KidzMondo Eğlence Merkezi ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zaitunay Bay Marina ile 4,3 km ve Beirut Souks alışveriş merkezi ile 5 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Murjan Restaurant restoranı ideal, bu restoran Orta Doğu mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 175 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Beyrut bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2368 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, Balkon (Sea Front)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon (Sea Front)
Royal
Royal Süit
Presidential
Presidential Süit
Apart
Apart Daire, Balkon, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon (Sea Front)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x