Union Plaza Hotel

București - Ilfov, Sektör 3
Union Plaza Hotel Genel
Union Plaza Hotel Genel
Union Plaza Hotel Genel
Union Plaza Hotel Genel
Union Plaza Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Union Plaza Hotel
Bulevardul Unirii 47 București - Ilfov, Sektör 3

Bükreş (Bükreş Kent Merkezi) bölgesindeki Union Plaza Hotel misafirlere Bükreş Üniversitesi ve University Square (Üniversite Meydanı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bükreş Alışveriş Merkezi ile 2,5 km ve Piata Romana ile 2,9 km mesafede.

Union Plaza Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 95 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda (with Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x