Hotel CH Bucharest

București - Ilfov, Sektör 3
Hotel CH Bucharest Genel
Hotel CH Bucharest Genel
Hotel CH Bucharest Genel
Hotel CH Bucharest Genel
Hotel CH Bucharest Öne Çıkan Resim
Image More +65 fotoğraf
Hotel CH Bucharest
Mircea Voda 21 București - Ilfov, Sektör 3

Hotel CH Bucharest konaklamanızda Bükreş merkezinde, Tarih Müzesi ve Romanya Patrik Katedrali 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bükreş Ulusal Tiyatrosu ile 1,6 km ve Cismigiu Bahçesi ile 2,3 km mesafede.

Yemek servisi için Restaurant CH Bucharest ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

76 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x