Un Vistón Modern Mountain Home

Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes
Un Vistón Modern Mountain Home Öne Çıkan Resim
Un Vistón Modern Mountain Home Dış Mekan
Un Vistón Modern Mountain Home Dış Mekan
Un Vistón Modern Mountain Home Dış Mekan
Un Vistón Modern Mountain Home Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Un Vistón Modern Mountain Home
San Martin de los Andes Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes

Bu tatil evi misafirlere San Martin de los Andes bölgesinde, golf sahasına yakın ve Canopy San Martin de los Andes ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu tatil evi Chapelco Kayak Merkezi ile 10,3 mi (16,6 km) ve Cascada Cha Chin ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Bu tatil evinde şömine keyfi yaşayın. Misafirler için kuştüyü yorgan mevcuttur; ayrıca bir Tek Kişilik çekyat bulunmaktadır. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretli kablosuz İnternet sunuluyor.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Ev, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x