Complejo Turistico Patagon SMA

Neuquén, San Martin De Los Andes
Complejo Turistico Patagon SMA Öne Çıkan Resim
Complejo Turistico Patagon SMA Dış Mekan
Complejo Turistico Patagon SMA Dış Mekan
Complejo Turistico Patagon SMA Dış Mekan
Complejo Turistico Patagon SMA Şaraphane
Image More +22 fotoğraf
Complejo Turistico Patagon SMA
Chimehuin 170 Neuquén, San Martin De Los Andes

San Martin de los Andes bölgesindeki Complejo Turistico Patagon SMA konaklamanızda Canopy San Martin de los Andes ve Cascada Cha Chin ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu küçük otel Chapelco Kayak Merkezi ile 11,7 mi (18,8 km) ve Sendero al Mirador Bandurrias ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Küçük otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 7 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Kulübe, 5 Yatak Odası
Room
Superior Çatı Katı (Loft), Birden Çok Yatak
Room
Superior Kulübe, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Premium Kulübe, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Kulübe
Room
Luxury Süit
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x