La Esquina

Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes
La Esquina Dış Mekan
La Esquina Dış Mekan
La Esquina Dış Mekan
La Esquina Dış Mekan
La Esquina Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
La Esquina
1075 Perito Moreno Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes

Bu apart daire misafirlere San Martin de los Andes bölgesinde, iskele üstünde, La Pastera Che Guevara Müzesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Koessler Evi Müzesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Chapelco Kayak Merkezi ile 12,4 mi (19,9 km) ve Cordillera Ski ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve kuştüyü yorgan mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x