Umi House Quy Nhon

Quy Nhon
Umi House Quy Nhon Dış Mekan
Umi House Quy Nhon Dış Mekan
Umi House Quy Nhon Dış Mekan
Umi House Quy Nhon İç Mekan
Umi House Quy Nhon İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Umi House Quy Nhon
34 Tran Cao Van Street, Le Loi Ward , Quy Nhon

Umi House Quy Nhon misafirlere Quy Nhon merkezinde, Uzun Khanh Pagoda ve Tam An Pagoda ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Qui Nhon Stadyumu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Binh Dinh Museum ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Umi Restaurant, Umi House Quy Nhon misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x