Tram Anh Hotel

Orta Vietnam, Quy Nhon
Tram Anh Hotel Öne Çıkan Resim
Tram Anh Hotel Dış Mekan
Tram Anh Hotel Dış Mekan
Tram Anh Hotel Dış Mekan
Tram Anh Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Tram Anh Hotel
34 Nguyen Hue Orta Vietnam, Quy Nhon

Quy Nhon bölgesindeki Tram Anh Hotel konaklamanızda, Binh Dinh Museum ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Uzun Khanh Pagoda ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Tam An Pagoda ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ham Ho Turizm Bölgesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x