AQua Home - Hostel

Orta Vietnam, Quy Nhon
AQua Home - Hostel Öne Çıkan Resim
AQua Home - Hostel Dış Mekan
AQua Home - Hostel Dış Mekan
AQua Home - Hostel Dış Mekan
AQua Home - Hostel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
AQua Home - Hostel
128 Hai Ba Trung Le Loi District Orta Vietnam, Quy Nhon

Quy Nhon bölgesindeki AQua Home - Hostel konaklamanızda, Tam An Pagoda ve Uzun Khanh Pagoda ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Qui Nhon Stadyumu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Binh Dinh Museum ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Şehir Manzaralı (Bed in 14-bed)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed in 4-bed)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x