Udaya Angkor Bed And Breakfast

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Udaya Angkor Bed And Breakfast Genel
Udaya Angkor Bed And Breakfast Öne Çıkan Resim
Udaya Angkor Bed And Breakfast Dış Mekan
Udaya Angkor Bed And Breakfast Dış Mekan
Udaya Angkor Bed And Breakfast Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Udaya Angkor Bed And Breakfast
Group 5, Treang Village, Slorgram Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki Udaya Angkor Bed And Breakfast konaklamanızda, Angkor Wat ve Preah Norodom Sihanouk-Angkor Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 3,5 mi (5,6 km) ve Palm Container Gece Pazarı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x