Damnak Tormeas Homestay

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Damnak Tormeas Homestay Öne Çıkan Resim
Damnak Tormeas Homestay Dış Mekan
Damnak Tormeas Homestay Dış Mekan
Damnak Tormeas Homestay Dış Mekan
Damnak Tormeas Homestay Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Damnak Tormeas Homestay
Siem Reap, Cambodia Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki Damnak Tormeas Homestay konaklamanızda, Angkor Wat yakınında ve Palm Container Gece Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 3,3 mi (5,3 km) ve Angkor Arkeoloji Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x