U Pirellu Résidence

L'extreme-sud, Porto-Vecchio
U Pirellu Résidence Genel
U Pirellu Résidence Genel
U Pirellu Résidence Genel
U Pirellu Résidence Genel
U Pirellu Résidence Genel
Image More +152 fotoğraf
U Pirellu Résidence
Route De Palombaggia L'extreme-sud, Porto-Vecchio

U Pirellu Résidence misafirlere Porto-Vecchio bölgesinde, deniz kıyısında, Plage de Carataggio ve Southern Corsica Beaches 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Santa Giulia Plajı ile 8 mi (12,9 km) ve Palombaggia Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

U Pirellu Résidence misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortları, açık havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa
Comfort
Comfort Villa
Apart
Apart Daire (2-4 persons)
Apart
Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x