Isulella Hotel & restaurant

L'extreme-sud, Porto-Vecchio
Isulella Hotel & restaurant Genel
Isulella Hotel & restaurant Genel
Isulella Hotel & restaurant Genel
Isulella Hotel & restaurant Öne Çıkan Resim
Isulella Hotel & restaurant Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Isulella Hotel & restaurant
Route de Palombaggia L'extreme-sud, Porto-Vecchio

Porto-Vecchio bölgesindeki Isulella Hotel & restaurant misafirlere denize sıfır, Lezza Golf Sahası ve Palombaggia Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Chiappa Deniz Feneri ile 6,6 km ve St Jean-Baptiste Kilisesi ile 6,8 km mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı La Table d'Isulella misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x