U Krize

Bohemia, Prag
U Krize Genel
U Krize Genel
U Krize Öne Çıkan Resim
U Krize Dış Mekan
U Krize Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
U Krize
Ujezd 20, 20 Bohemia, Prag

U Krize size Prag merkezinde, Eski Şehir Meydanı ve Petrin Tepesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Charles Köprüsü ile 1,1 mi (1,7 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Restaurant U Krize yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x