Hunger Wall Residence

Bohemia, Prag
Hunger Wall Residence Öne Çıkan Resim
Hunger Wall Residence Dış Mekan
Hunger Wall Residence Dış Mekan
Hunger Wall Residence Dış Mekan
Hunger Wall Residence Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hunger Wall Residence
Praha 5 - Malá Strana Plaská 8 Bohemia, Prag

Prag (Mala Strana) bölgesindeki Hunger Wall Residence misafirlere Prag Ulusal Tiyatrosu ve Charles Köprüsü ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Dans Eden Ev ile 1,9 km ve Charles Üniversitesi ile 2 km mesafede.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x