Tzilios Studios

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Acharavi
Tzilios Studios Öne Çıkan Resim
Tzilios Studios Dış Mekan
Tzilios Studios Dış Mekan
Tzilios Studios Dış Mekan
Tzilios Studios Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Tzilios Studios
Acharavi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Acharavi

Bu apart otel misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Acharavi Plajı ve Ionian Sea ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Paleokastritsa Plajı ile 16,5 mi (26,5 km) ve Korfu İskelesi ile 23,1 mi (37,2 km) mesafede.

Yemek servisi için George’s Bar ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu tavsiye edilir, ayrıca hafifi yemek servisi için kahve dükkânı/kafe seçeneği mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x