Century Resort

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Acharavi
Century Resort Genel
Century Resort Genel
Century Resort Öne Çıkan Resim
Century Resort Dış Mekan
Century Resort Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Century Resort
Acharavi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Acharavi

Century Resort misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Acharavi Plajı ve Ionian Sea ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Paleokastritsa Plajı ile 16,5 mi (26,6 km) ve Korfu İskelesi ile 23,1 mi (37,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Century ideal; otelin havuz kenarı restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 82 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Korfu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 5000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı (4 adults)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x