Two Canoes Island Getaway

Aore Adası
Two Canoes Island Getaway Genel
Two Canoes Island Getaway Genel
Two Canoes Island Getaway Genel
Two Canoes Island Getaway Genel
Two Canoes Island Getaway Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
Two Canoes Island Getaway
Aimbeui Bay, Luganville , Aore Adası

Aore Adası bölgesindeki Two Canoes Island Getaway misafirlere deniz kıyısında, Luganville Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ammunition Bunkers ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Unity Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Rotary Park ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Beachside Diner & Bar misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor.

3 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kulübe, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Deluxe Kulübe, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x