Beachfront Resort

Espiritu Santo (espiritu Santo Adası), Luganville
Beachfront Resort Genel
Beachfront Resort Genel
Beachfront Resort Genel
Beachfront Resort Genel
Beachfront Resort Genel
Image More +61 fotoğraf
Beachfront Resort
Red Corner Espiritu Santo (espiritu Santo Adası), Luganville

Luganville bölgesindeki Beachfront Resort misafirlere okyanus kıyısında, Luganville Pazarı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve SS President Coolidge ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Millenium Cave ile 14,1 km (8,8 mi) ve Riri Mavi Deliği ile 22,2 km (13,8 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için The Coolidge Bar & Grill ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

27 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard Oda, Bahçeli
Economy
Economy Oda, Birden Çok Yatak
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x