The Espiritu

Espiritu Santo (espiritu Santo Adası), Luganville
The Espiritu Genel
The Espiritu Genel
The Espiritu Genel
The Espiritu Genel
The Espiritu Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
The Espiritu
Rue de Luganville P.O Box 133 Espiritu Santo (espiritu Santo Adası), Luganville

The Espiritu konaklamanızda Luganville merkezinde, Ammunition Bunkers ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve SS President Coolidge ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Mount Hope Waterfall ile 10,2 km (6,4 mil) ve Millenium Cave ile 16,4 km (10,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Tu Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Luganville bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1033 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x