Twenty-Two Weligambay

Güney Sri Lanka Sahili, Weligama
Twenty-Two Weligambay Genel
Twenty-Two Weligambay Öne Çıkan Resim
Twenty-Two Weligambay Dış Mekan
Twenty-Two Weligambay Dış Mekan
Twenty-Two Weligambay Dış Mekan
Image More +156 fotoğraf
Twenty-Two Weligambay
No. 22, Modarwattha, Pelana Güney Sri Lanka Sahili, Weligama

Twenty-Two Weligambay misafirlere Weligama bölgesinde, plajda ve Weligama Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Mirissa Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Mirissa Balıkçı Limanı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Resturant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 26 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Deluxe Room with Direct Sea View
Room
Deluxe Room with Partial Sea View
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Ocean Suite
Room
Ceylon Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x