Aussie Swiss Beach Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Weligama
Aussie Swiss Beach Resort Genel
Aussie Swiss Beach Resort Genel
Aussie Swiss Beach Resort Genel
Aussie Swiss Beach Resort Genel
Aussie Swiss Beach Resort Genel
Image More +26 fotoğraf
Aussie Swiss Beach Resort
No 23, Modara wattha Pelena Güney Sri Lanka Sahili, Weligama

Aussie Swiss Beach Resort misafirlere Weligama bölgesinde, plajda, Weligama Plajı yakınında ve Mirissa Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirissa Balıkçı Limanı ile 2 mi (3,2 km) ve Kushtarajagala Heykeli ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 21 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Plaj Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x