Tulip Inn Corniche Dammam

Dammam
Tulip Inn Corniche Dammam Kahvaltı
Tulip Inn Corniche Dammam Yerinde Yemek
Tulip Inn Corniche Dammam Oda Düzeni
Tulip Inn Corniche Dammam Oda Düzeni
Tulip Inn Corniche Dammam Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Tulip Inn Corniche Dammam
Al Shatea Dist. King Abdallah Bin Abdul Aziz Road , Dammam

Tulip Inn Corniche Dammam misafirlere Dammam merkezinde, Al Shatea Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Al Danah Alışveriş Merkezi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Waha Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Dammam Halk Kütüphanesi ve Ulusal Müzesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Best Western Lobby Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

64 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Ambassador)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x