Reality Suits

Dammam
Reality Suits Öne Çıkan Resim
Reality Suits Dış Mekan
Reality Suits Dış Mekan
Reality Suits İç Mekan
Reality Suits İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Reality Suits
Muath Ibn Jabal Street , Dammam

Dammam bölgesindeki Reality Suits konaklamanızda, Al Shatea Alışveriş Merkezi ve Al Danah Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Al Waha Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Dammam Halk Kütüphanesi ve Ulusal Müzesi ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x