Truly Asia Boutique Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Truly Asia Boutique Hotel Genel
Truly Asia Boutique Hotel Genel
Truly Asia Boutique Hotel Genel
Truly Asia Boutique Hotel Genel
Truly Asia Boutique Hotel Genel
Image More +44 fotoğraf
Truly Asia Boutique Hotel
J.P Marg Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Truly Asia Boutique Hotel misafirlere Kathmandu merkezinde, Kathesimbhu Stupa ve Temples of the Elements ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3 mi (4,8 km) ve Katmandu Durbar Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Laughing Bird Cafe ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 26 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x