The Glasshouse Hotel & Hostel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
The Glasshouse Hotel & Hostel Genel
The Glasshouse Hotel & Hostel Genel
The Glasshouse Hotel & Hostel Öne Çıkan Resim
The Glasshouse Hotel & Hostel Dış Mekan
The Glasshouse Hotel & Hostel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
The Glasshouse Hotel & Hostel
Chhetrapati Katmandu Vadisi, Kathmandu

The Glasshouse Hotel & Hostel misafirlere Kathmandu (Thamel) bölgesinde, Kathesimbhu Stupa ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Nara Devi Temple ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pashupatinath Tapınağı ile 3 mi (4,8 km) ve Boudhanath ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x