Tolip Taba

Sinai Peninsula, Taba Tepeleri
Tolip Taba Genel
Tolip Taba Genel
Tolip Taba Genel
Tolip Taba Öne Çıkan Resim
Tolip Taba Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Tolip Taba
2 km South of the Pharaohs Sinai Peninsula, Taba Tepeleri

Taba Tepeleri bölgesindeki Tolip Taba konaklamanızda Pharoah Adası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Castle Zaman ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Berenice Beach Club ile 27,6 mi (44,4 km) ve Taba Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 276 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve sauna mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon suite with Sea & Pool view
Standard
Standard room with Sea & Pool View
Room
Standard room Garden (with side sea view)
Room
Standard suite Garden (with side sea view)
Room
Spa Suite (with Sea & Pool view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x