Dessole Holiday Taba

Sinai Peninsula, Taba
Dessole Holiday Taba Genel
Dessole Holiday Taba Genel
Dessole Holiday Taba Genel
Dessole Holiday Taba Öne Çıkan Resim
Dessole Holiday Taba Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Dessole Holiday Taba
Nuweibaa - Taba Road Sinai Peninsula, Taba

Taba bölgesindeki Dessole Holiday Taba konaklamanızda, Princess Plajı ve Taba Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Berenice Beach Club ile 22,8 mi (36,7 km) ve Castle Zaman ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Dessole Holiday Taba içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 172 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x