Tobya Boutique Resort

Sinai Peninsula, Taba
Tobya Boutique Resort Genel
Tobya Boutique Resort Genel
Tobya Boutique Resort Öne Çıkan Resim
Tobya Boutique Resort Dış Mekan
Tobya Boutique Resort Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Tobya Boutique Resort
Km 2 Taba International Road South Sinai 92 Sinai Peninsula, Taba

Tobya Boutique Resort konaklamanızda Taba bölgesinde, Princess Plajı ile 3 km (1,9 mi) ve Coral World Su Altı Rasathane Akvaryumu ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Mercan Plajı Doğa Koruma Alanı ile 4,8 km (3 mi) ve Eilat Marina ile 12,1 km (7,5 mi) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

92 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve terlik.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x