Orchid Eilat

Negev Çölü (bölgesi), Eilat
Orchid Eilat Genel
Orchid Eilat Genel
Orchid Eilat Genel
Orchid Eilat Genel
Orchid Eilat Genel
Image More +77 fotoğraf
Orchid Eilat
South beach P.O.B 994 Negev Çölü (bölgesi), Eilat

Eylat bölgesindeki Orchid Eilat misafirlere Mercan Plajı Doğa Koruma Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Eilat Marina ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Taba Plajı ile 3,2 km (2 mi) ve Palm Beach ile 22,9 km (14,2 mi) mesafede.

Resort otelin restoranı Main Restaurant misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

184 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

The
The New Superior Siam Room
The
The New Superior Siam Room, Pool View
The
The New Superior Siam Room, Sea View
The
The New Siam Luxury Room
Room
The New Superior Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x