Tiger Hotel

Güney Tayland, Patong
Tiger Hotel Genel
Tiger Hotel Genel
Tiger Hotel Genel
Tiger Hotel Genel
Tiger Hotel Genel
Image More +48 fotoğraf
Tiger Hotel
155/16-19 Phang Muang Sai Kor road Güney Tayland, Patong

Tiger Hotel konaklamanızda Patong bölgesinde, plaj yakınında, Bangla Boks Salonu ve Jungceylon Alışberiş Merkezi yakınında olacaksınız. Bu otel Banzaan Meyve Sebze Pazarı ile 0,1 km (0,1 mil) ve Patong Boks Stadyumu ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Otelin deniz ürünleri alanında uzman olan restoranı Tiger Seafood misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Family Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x