Azure Bangla Phuket

Güney Tayland, Patong
Azure Bangla Phuket Öne Çıkan Resim
Azure Bangla Phuket Dış Mekan
Azure Bangla Phuket Dış Mekan
Azure Bangla Phuket İç Mekan
Azure Bangla Phuket İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Azure Bangla Phuket
155/8 Bhungmuang Sai Kor Rd Güney Tayland, Patong

Azure Bangla Phuket konaklamanızda, Patong merkezinde, Bangla Boks Salonu yakınında ve Jungceylon Alışberiş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Banzaan Meyve Sebze Pazarı ile 0,2 km (0,1 mil) ve Kraliyet Cennet Akşam Pazarı ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

RCB Lobby Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 97 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x