The Landmark Patong

Puket Adası, Patong
The Landmark Patong Genel
The Landmark Patong Öne Çıkan Resim
The Landmark Patong Dış Mekan
The Landmark Patong Dış Mekan
The Landmark Patong Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
The Landmark Patong
159/2 Phangmuang Sai Kor Road Patong Kathu Puket Adası, Patong

The Landmark Patong konaklamanızda Patong bölgesinde, plaj yakınında, Bangla Boks Salonu ve Jungceylon Alışberiş Merkezi yakınında olacaksınız. Bu otel Banzaan Meyve Sebze Pazarı ile 0,2 km (0,1 mil) ve Bangla Sokağı ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 20 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x