Tiflis Metekhi Hotel

Tiflis
Tiflis Metekhi Hotel Öne Çıkan Resim
Tiflis Metekhi Hotel Dış Mekan
Tiflis Metekhi Hotel Dış Mekan
Tiflis Metekhi Hotel Dış Mekan
Tiflis Metekhi Hotel İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Tiflis Metekhi Hotel
Metekhi Rise 2 , Tiflis

Tiflis Metekhi Hotel misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Rike Park yakınında ve Tiflis Teleferiği ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 0,8 mi (1,4 km) ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x