Hotel Old Metekhi

Tiflis
Hotel Old Metekhi Öne Çıkan Resim
Hotel Old Metekhi Dış Mekan
Hotel Old Metekhi Dış Mekan
Hotel Old Metekhi Dış Mekan
Hotel Old Metekhi Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Old Metekhi
3 Metekhi Rise , Tiflis

Hotel Old Metekhi misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Tiflis Teleferiği ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 0,9 mi (1,4 km) ve Rike Park ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Attic)
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x