Tierrasur

Kıyı Bölgesi, Arequipa
Tierrasur Genel
Tierrasur Genel
Tierrasur Genel
Tierrasur Genel
Tierrasur Genel
Image More +31 fotoğraf
Tierrasur
Calle Consuelo 210, Cercado Kıyı Bölgesi, Arequipa

Tierrasur misafirlere Arequipa (Tarihi Merkez) bölgesinde, Casona Editora Peru ve Museo de la Universidad Nacional de San Agustín (UNAS) yakınında. Bu otel Mario Vargas Llosa House Museum ile 0,4 mi (0,7 km) ve Arequipa Katedrali ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 43 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x