Ayenda Casona Terrace

Kıyı Bölgesi, Arequipa
Ayenda Casona Terrace Öne Çıkan Resim
Ayenda Casona Terrace Dış Mekan
Ayenda Casona Terrace Dış Mekan
Ayenda Casona Terrace İç Mekan
Ayenda Casona Terrace İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Ayenda Casona Terrace
Calle Alvarez Thomas 211 Kıyı Bölgesi, Arequipa

Ayenda Casona Terrace misafirlere Arequipa merkezinde, Museo de la Universidad Nacional de San Agustín (UNAS) ve Casona Editora Peru yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arequipa Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) ve Arequipa, Armas Meydanı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x