Thien Tan Homestay Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
Thien Tan Homestay Hoi An Öne Çıkan Resim
Thien Tan Homestay Hoi An Dış Mekan
Thien Tan Homestay Hoi An Dış Mekan
Thien Tan Homestay Hoi An Dış Mekan
Thien Tan Homestay Hoi An Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Thien Tan Homestay Hoi An
484 Hai Ba Trung Street Orta Vietnam, Cam Chau

Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesindeki Thien Tan Homestay Hoi An misafirlere Chuc Thanh Pagodası ve Phuoc Lam Pagodası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 10,6 mi (17 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x