Anio Boutique Hotel Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
Anio Boutique Hotel Hoi An Genel
Anio Boutique Hotel Hoi An Öne Çıkan Resim
Anio Boutique Hotel Hoi An Dış Mekan
Anio Boutique Hotel Hoi An Dış Mekan
Anio Boutique Hotel Hoi An İç Mekan
Image More +96 fotoğraf
Anio Boutique Hotel Hoi An
03 Le Dinh Tham Orta Vietnam, Cam Chau

Anio Boutique Hotel Hoi An misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Chuc Thanh Pagodası ve Phuoc Lam Pagodası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel My Khe Plajı ile 10,7 mi (17,2 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hoi An Kitchen restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Deluxe Double Room
Anio
Anio Suite
Deluxe
Deluxe Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Junior Süit
Room
Family Oda
Room
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x