Kim's Villa Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
Kim's Villa Hoi An Öne Çıkan Resim
Kim's Villa Hoi An Dış Mekan
Kim's Villa Hoi An Yerinde Yemek
Kim's Villa Hoi An Yerinde Yemek
Kim's Villa Hoi An Banyo Tipleri
Image More +26 fotoğraf
Kim's Villa Hoi An
486 Hai Ba Trung Orta Vietnam, Cam Chau

Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesindeki Kim's Villa Hoi An misafirlere Chuc Thanh Pagodası ve Phuoc Lam Pagodası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 10,6 mi (17 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x