Thea Luxury Resort

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Thea Luxury Resort Genel
Thea Luxury Resort Öne Çıkan Resim
Thea Luxury Resort Dış Mekan
Thea Luxury Resort Dış Mekan
Thea Luxury Resort Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Thea Luxury Resort
Panagia Stathiani Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Santorini bölgesindeki Thea Luxury Resort konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Santorini Kalderası ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Athinios Limanı ile 5 mi (8 km) ve Kamari Plajı ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Stüdyo, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo
Apart
Apart Daire
Superior
Superior Stüdyo (Quadruple)
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Jakuzi
Bungalov
Bungalov
Split
Split Level Suite , Hot tub
Executive
Executive Villa, 3 Yatak Odası (Indoor & outdoor hot tub)
Junior
Junior Stüdyo Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x