Lilium Homes

Fira
Lilium Homes Genel
Lilium Homes Genel
Lilium Homes Dış Mekan
Lilium Homes Dış Mekan
Lilium Homes Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Lilium Homes
Fira , Fira

Lilium Homes misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Santorini Kalderası ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Kamari Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Athinios Limanı ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 50-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Exclusive
Exclusive Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Grand Apart Daire, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x