Astro Palace Hotel & Spa

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Astro Palace Hotel & Spa Genel
Astro Palace Hotel & Spa Genel
Astro Palace Hotel & Spa Genel
Astro Palace Hotel & Spa Genel
Astro Palace Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +65 fotoğraf
Astro Palace Hotel & Spa
Eikostis Pemptis Martiou Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Astro Palace Hotel & Spa misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Agios Nikolaos Manastırı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Kamari Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Yunan mutfağı seven misafirler için Pleiades ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 44 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit, Sıcak Su Havuzu
Executive
Executive Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Astro)
Honeymoon
Honeymoon Suite with in room open walk in shower
Pool
Pool Suite with Sea view
Senior
Senior Süit, Sıcak Su Havuzu (Outdoor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x