The Whitby Hotel

Downstate New York, New York
The Whitby Hotel Genel
The Whitby Hotel Genel
The Whitby Hotel Öne Çıkan Resim
The Whitby Hotel Dış Mekan
The Whitby Hotel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
The Whitby Hotel
18 W 56th St Downstate New York, New York

The Whitby Hotel size New York merkezinde, 5. Cadde yakınında ve Rockefeller Center (Rockefeller Merkezi) ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Central Park ile 0,3 mi (0,5 km) ve Broadway ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Yemek servisi için The Whitby ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 86 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit, Teras
Superior
Superior Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Süit, Teras, Köşe
Room
Süit, Teras
Room
Süit (Whitby)
Room
Junior Süit, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x