Aman New York

New York
Aman New York Öne Çıkan Resim
Aman New York Havuz
Aman New York Oda
Aman New York
730 Fifth Avenue The Crown Building , New York

Aman New York size New York (Manhattan) bölgesinde, 5. Cadde yakınında ve Central Park ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Rockefeller Center (Rockefeller Merkezi) ile 0,3 mi (0,4 km) ve Broadway ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Arna yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 4 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için odalarımızda şömine ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Corner Suite King
Room
Fifth Avenue Junior Suite (Twin)
Room
Fifth Avenue Suite King
Room
Grand Suite 57th Street King
Room
Fifth Avenue Suite (Twin)
Room
Fifth Avenue Junior Suite King
Room
Premier Suite on 57th (Twin)
Room
Premier Sanctuary Suite King
Room
Premier Suite 57th Street King
Room
Grand Süit (56th Street)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x