The Vinorva Maldives

Vilimalé
The Vinorva Maldives Genel
The Vinorva Maldives Öne Çıkan Resim
The Vinorva Maldives Dış Mekan
The Vinorva Maldives İç Mekan
The Vinorva Maldives Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
The Vinorva Maldives
Block No. # 31 Opposite Male' City View Beach , Vilimalé

The Vinorva Maldives misafirlere Vilimalé bölgesinde, plajda, Villingili Halk Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Vadoo Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maldives Islamic Centre ile 1 mi (1,5 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

29 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x